Affärsområden

Vi har tre huvudsakliga affärsområden:

Systembolaget
Systembolaget är vår största enskilda kund och vår naturliga distributionskanal i Sverige. Vi har ända sedan monopolet avskaffades under 80-talet arbetat med ett långsiktigt fokus på att vara en aktiv leverantör. Systembolaget är också en viktig partner till oss i hållbarhetsfrågor där vi ser en fantastisk möjlighet att tillsammans bidra till en bättre värld.

HoReCa
HoReCa är en förkortning för hotell, restaurang och catering. Vi har 20 års erfarenhet av att leverera vin till Sveriges krogar. Fokus ligger på kvalitetsdrycker från hållbara producenter med hjärtat på rätt ställe.

Vi anser att produktkunskap, kompetent personal, ständig närvaro och en hög servicegrad är framgångsfaktorer. Vi värdesätter personliga relationer med våra kunder, något vi ständigt strävar efter genom ett seriöst, målmedvetet och långsiktigt arbetssätt.

Vi når HoReCa-marknaden via leveranser från vårt eget lager och samarbetar med alla de stora restauranggrossisterna.

Kontakta gärna någon av våra dryckesspecialister så berättar de mer.

Export
Vi har ett eget exportben som hanterar NTR (Nordic Travel Retail) och vår exportverksamhet av egna varumärken, däribland Thr3 Monkeys. Genom att aktivt arbeta på Sveriges utökade marknad (NTR) erbjuder vi våra producenter en helhetslösning för den svenska marknaden.

Real World Wines heter den del av vår exportverksamhet som hanterar egna varumärken utanför Sverige och NTR. Genom att exportera våra egna varumärken på nya spännande marknader lär vi oss hur vi blir en bättre vinimportör för alla de vinproducenter som vi representerar.

Mer information om cookies kan du läsa mer om här

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

Har du åldern inne?

Den här webbplatsen innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du måste vara 20 år eller äldre för att besöka den.

Handlar du till restaurang?

Handlar du på Systembolaget?

Gå till wineandfriends.se