fbpx
Öppna meny

Vitt vin

La Vieille Ferme Blanc

[searchContentFromFields] Producent: Famille Perrin Druvsammansättning: Bourboulenc 40%, Grenache blanc 20%, Rolle 20%, Ugni blanc 20% Karaktär: Doft av exotisk frukt, gröna äpplen och hasselnötter. Torrt med balanserad fruktsyra och toner av aprikos,…

Calvet Varietals Sauvignon Piccolo

[searchContentFromFields] Producent: Calvet Druvsammansättning: Sauvignon blanc 100% Karaktär: Ren fruktdriven och krispig med mängder av svartvinbärsblad, gröna äpplen och citrusfrukt i såväl doft som smak. Vinifikation: Druvorna till vinet väljs ut personligen…

Underwood Pinot Gris

[searchContentFromFields] Producent: Union Wine Company Druvsammansättning: Pinot gris 100% Karaktär: Friskt och fruktigt vin med inslag av citrus, gula äpplen och örter. Lång frisk citrusdominerad eftersmak. Vinifikation: Efter skörd pressas druvorna försiktigt…

Vino Blanco Ecológico ”Vega Medien”

[searchContentFromFields] Producent: Segura Viudas Druvsammansättning: Airen 50%, Viura 50% Karaktär: Uppfriskande smak med inslag av citrus, örter och äpplen. Vinifikation: Vinet har jäst och lagrats på temperaturkontrollerade ståltankar innan buteljering. Övrigt: Lagring:…

Paraschos OrangeOne

[searchContentFromFields] Producent: Paraschos Druvsammansättning: Ribolla Gialla 40%, Malvasia 30%, Tokai Fruilano 30% Karaktär: Klar djup orange färg. Vinet har tydliga inslag av torkad aprikos, kvitten, örter och gula plommon. Lång mineraldriven eftersmak…

Radikon Jakot

[searchContentFromFields] Producent: Radikon Druvsammansättning: Tokai Fruilano 100% Karaktär: Djup orange färg. Doften präglas av apelsinskal, torkade aprikoser och en aning tallkåda. Smaken är helt torr med en frisk syra och något strävt…

Blason de Bourgogne Chardonnay

[searchContentFromFields] Producent: Blason de Bourgogne Druvsammansättning: Chardonnay 100% Karaktär: Mycket fruktig smak med inslag av fat, tropisk frukt, nötter, örter och apelsin. Vinifikation: Druvorna kommer från trakterna runt Mâcon. Vinet är vinifierat…

Spaghetti all’Aragosta (hummer)

Klyv hummern på längden och ta ut så mycket kött som möjligt ur huvudet och kroppen (kasta gallblåsan). Skär stjärten i små tärningar. Knäck klorna med en nötknäppare. Skålla tomaterna och skär…

Olivpanerad torsk med blomkålspuré

Vänd runt skreibitarna försiktigt i olivcremen och olivolja, ställ kallt i en timme. Skär bort det gröna på blomkålen. Skär huvudet i mindre bitar, stock och allt. Lägg i en kastrull och…