fbpx
Öppna meny

Buffémat

Radikon Jakot

[searchContentFromFields] Producent: Radikon Druvsammansättning: Tokai Fruilano 100% Karaktär: Djup orange färg. Doften präglas av apelsinskal, torkade aprikoser och en aning tallkåda. Smaken är helt torr med en frisk syra och något strävt…

Blason de Bourgogne Pinot Noir

[searchContentFromFields] Producent: Blason de Bourgogne Druvsammansättning: Pinot noir 100% Karaktär: Nyanserad, bärig, något kryddig smak med inslag av skogshallon, smultron, pomerans och lingon. Vinifikation: Druvorna kommer från södra delarna av Bourgogne mellan…

Blason de Bourgogne Chardonnay

[searchContentFromFields] Producent: Blason de Bourgogne Druvsammansättning: Chardonnay 100% Karaktär: Mycket fruktig smak med inslag av fat, tropisk frukt, nötter, örter och apelsin. Vinifikation: Druvorna kommer från trakterna runt Mâcon. Vinet är vinifierat…

Tr3 apor Friskt rosevin med fruktig smak

[searchContentFromFields] Producent: Enjoy Wine & Spirits AB Druvsammansättning: Karaktär: Blekrosa i färgen i fräsch stil med inslag av smultron, vinbär och solmogna jordgubbar, Bärigt och friskt. Perfekt till fisk. Eller chips. Vårt…

Grillade räkor med röd coleslaw

Blanda räkorna i en bunke med olja, vitlök och citronskal. Krydda med lite salt och peppar. Trä räkorna på fyra spett. Gör sedan coleslawn. Rör samman alla ingredienser i en stor bunke…

Turrón – Spansk nougat

Koka upp socker, vatten och glykos till 145 grader. Vispa under tiden upp äggvitan. Häll ned den heta sockerlagen i en tunn stråle i äggvitan under kraftig vispning. Fortsätt vispa tills marängen…

Bruschetta med tomater

Tärna tomaterna och finhacka vitlöken. Rör ihop dem med olivoljan och tillsätt strimlade basilikablad. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Låt gärna tomatröran stå och dra ca 1 timme, så att…

Italiensk påskpaj (Torta Pasqualina)

Fräs spenaten i en kastrull tills vätskan i spenaten ångat bort. Krydda med salt och svartpeppar. Låt spenaten svalna och krama ur den så mycket det går. Hacka spenaten och blanda den…