Bästa snacksen till bag in box

Test av bästa snacksen till Castillo La Mancha

Tillfällena kan vara många, då man plockar fram snacks som chips, popcorn, ostbågar, nötter eller salta pinnar och vill hitta en bra vinmatchning.
Vi dukade upp en ordentlig snacksbuffé och testade vilka snacks som passar bäst till det fruktiga och smakrika röda vinet Castillo La Mancha.

Testvinnarna

Vi dukade upp en dignande snacksbuffé. De bästa kombinationerna hittade vi i baconchips, ostbågar och neutrala potatischips med Holiday-dip.
Ett riktmärke är att försöka kombinera smakrikedomen och fruktigheten i vinet med smakerna i snacksen. Magnus förklarar med i klippet.

Fällor

Se upp för snacks och tilltugg med för mycket hetta. Chili gör till exempel vinet strävt och eldigt, vilket du såklart vill undvika.

Mer läsning

Det mångsidiga vinlandet Portugal

Portugal har en nästan lika lång tradition av vinframställning som grannlandet Spanien, de äldsta spåren daterar till 500-talet före Kristus. Och i dag ligger Portugal på tolfte plats över de länder som…

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!