Bästa snacksen till bag in box

Test av bästa snacksen till Castillo La Mancha

Tillfällena kan vara många, då man plockar fram snacks som chips, popcorn, ostbågar, nötter eller salta pinnar och vill hitta en bra vinmatchning.
Vi dukade upp en ordentlig snacksbuffé och testade vilka snacks som passar bäst till det fruktiga och smakrika röda vinet Castillo La Mancha.

Testvinnarna

Vi dukade upp en dignande snacksbuffé. De bästa kombinationerna hittade vi i baconchips, ostbågar och neutrala potatischips med Holiday-dip.
Ett riktmärke är att försöka kombinera smakrikedomen och fruktigheten i vinet med smakerna i snacksen. Magnus förklarar med i klippet.

Fällor

Se upp för snacks och tilltugg med för mycket hetta. Chili gör till exempel vinet strävt och eldigt, vilket du såklart vill undvika.

Mer läsning

Nyheter

Nyheter i december

Årets sista lanseringar kommer i två omgångar, måndag 2 december i fasta sortimentet och fredag 6 december i tillfälliga sortimentet på Systembolaget. Måndagen innehöll två riktigt värmande drycker. En XO Cognac från…

Nyheter

Nyheter i november

De vackra färgerna på träden börjar försvinna, ner på regnvåta eller möjligen ishala gator. November är här och knappt har halloweenpumporna hunnit mögla förens julpyntet ska upp. Men där emellan hinner vi…

Där ränderna aldrig går ur

Piemonte i nordvästra Italien är hyllat av vinentusiaster världen över. Producenten Fontanafredda är idag en av de starkaste representanterna för detta fantastiska vinområde. På 1980- och 90-talet bröt en grupp unga modernistiska…

Kilchoman 9th Edition

Kilchoman 100 % Islay 9th Edition – 300 flaskor kommer till Sverige   Kilchoman 100 % Islay 9th Edition är en helt unik Single Malt Whisky som Kilchoman är ensamma om att…

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!