Ikonen S.Pellegrino i samarbete med Vogue Italia

S.Pellegrino presenterar sin nya specialutgåva tillägnad Vogue Italia. Flaskan har skapats för att fira samarbetet mellan dessa två ambassadörer för italiensk stil, gastronomi och livsstil. S.Pellegrino och Vogue Italia samarbetar för att hitta nya lovande kockar och modeskapare runt om i världen samt för att främja den framtida italienska förträffligheten.
Vogue Italia grundades 1964 och är världens mest inflytelserika italienska tidskrift. En av modebranschens säkraste talangscouter, chefredaktören Franca Sozzani, driver den sedan 1988. Detta är det fjärde gången som en specialutgåva av S.Pellegrino har tagits fram i designsamarbete med italienska toppmärken och framstående personer. Bland tidigare ambassadörer återfinns modehuset Missoni, juveleraren Bulgari och operasångaren Luciano Pavarotti.
– Vi är stolta över vårt samarbete med ikoniska Vogue Italia, som tillsammans med oss fortsätter att förena gastronomi, kultur och livsstil för att hylla italienska talanger runt om i världen, säger Mattias Landholm, Brand Manager S.Pellegrino, Enjoy Wine & Spirits AB.
Vogue Italia kommer att spela en viktig roll i den kommande tävlingen S. Pellegrino Young Chef 2015 (#spyoungchef). Några av världens mest talangfulla unga kockar – alla från olika länder – kommer att tävla tillsammans med en grupp nya designers i en oväntad utmaning av smak, konst och mode. Kockarna kommer att bedömas av en internationell panel av matkännare medan redaktionen på Vogue Italia kommer att välja den mest talangfulla designern.

Mer läsning

Kilchoman 9th Edition

Kilchoman 100 % Islay 9th Edition – 300 flaskor kommer till Sverige   Kilchoman 100 % Islay 9th Edition är en helt unik Single Malt Whisky som Kilchoman är ensamma om att…

Nyheter

Nyheter i oktober

Oktober har anlänt och med den en hel drös med härliga viner för höstgrytorna och skogens all svamp. Det blir stort fokus på norra Italien där vi kan presentera ett sprakande härligt…

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!