Wine & Friends

Wine & Friends är ett community för dig som gillar livets goda – kort sagt allt som är härligt, roligt och intressant i vinets värld.

Du hittar oss på Facebook, Instagram, Youtube, i vårt nyhetsbrev, i vår tidning Wine & Friends och givetvis även i den ”verkliga världen” på mässor, provningar och events.

Det spelar ingen roll om du redan är frälst vinentusiast eller nyfiken nybörjare. Vi blandar friskt, högt och lågt, och därför kommer du garanterat hitta något som passar just dig. Vi tar det vi gör på fullaste allvar, men det innebär inte att vi ibland gör det med en stor portion humor. Det finns tillräckligt många som tar drycker på allt för stort allvar.

Vårt mål är att inspirera och hjälpa dig att hitta guldkornen i mat- och dryckesvärlden, oavsett om det sker genom djuplodande diskussioner om lagringstemperaturer eller bästa vinmatchningen till ostbågar.

Oavsett hur du vill följa oss, kika efter Wine & Friends-märket. Det guidar dig till alla våra nyheter och tips. Häng med – det blir både roligt och gott!

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Välkommen!