De Martino

De Martino grundades 1934 av Pietro De Martino och drivs idag av 4:e generationen och bröderna Sebastian och Marco De Martino. Filosofin är att producera så rena viner som möjligt med så liten påverkan som möjligt. Resultatet är makalösa viner med otroligt uttryck.

Att på renast möjliga sätt producera viner som reflekterar dess ursprung

DE MARTINOs vision och anda lyder "Att på renast möjliga sätt producera viner som reflekterar dess ursprung" och vinerna har en mycket ren och balanserad karaktär som röd tråd rakt igenom sortimentet. För att få vinerna att reflektera ursprung och druvsort, används endast ståltankar, betongtankar och väl använda ekfat. 1934 emigrerade Pietro De Martino till Chile från Italien för att söka lyckan, och grundade företaget De Martino i Maipo Valley precis utanför Santiago. Idag jobbar 3e och 4e generationen för att utveckla företaget i Pietro's innovativa anda.

Ring och beställ viner från De Martino

4 snabba fakta om De Martino

Chile
Anor från Italien
Ren och balanserad karaktär
Använder endast ståltankar, betongtankar och väl använda ekfat

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!