fbpx
Öppna meny

Grillad kotlettrad med sardeller, vitlök och citron

En blandning av klassiska italienska smaker som sardeller, vitlök, citron och rosmarin med skivad, grillad kotlettrad.

(3)

Flankstek med ramslökspesto, kikärtor och fetaoströra

Välj om du steker eller grillar flanksteken. Smaklökarna kommer sjunga gospel vilket som. Recept och foto: Simon Bajada.

(4)

Tagliata på hjort- eller oxfilé med grön polentakaka och svamp

Gå Italien hela vägen. En lyxigare rätt med hjort- eller oxfilé som matchas med Kungen av vin, en klassisk Barolo.

Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.

(6)

Orecchiette med svamp, pancetta, gröna bönor och hasselnötsströssel

En italiensk pastarätt som passar bra till ett vin på druvan Nebbiolo.

Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.

(5)

Soppa med trattkantarell

En gräddig soppa med en av skogens klassiska råvaror, trattkantareller. Avgör själv om du använder färska eller torkade.

(8)

Steak Salad

Steak Salad är en klassiker som passar utmärkt till Pinot Noir. För bästa smak - välj ekologiskt kött! PS. Man får ha bearnaisesås till köttet om man vill.

(0)

Aioli

Aioli är en härlig vitlökssmakande sås med majonnäsbas som passar till många maträtter. Prova till skaldjur, grillat kött, grillad fisk eller en klick i fiskgrytan.

(0)

Parmesanostpaj

Smakrik parmesanostpaj som passar bra som tillbehör på till exempel kräftskivan. Går även utmärkt att servera som huvudrätt till en härlig sallad.

(0)

Portobello-pizza med chèvre, pesto, ruccola och körsbärstomater

Grilla vegetariskt i sommar. Portobello, kallas även kastanjechampinjon, och är perfekt att grilla. Kombinera enligt nedan och du har en vinnande kombination och smakupplevelse.

(1)

Kycklingspett med bönratatouille och mozzarella

Grillsäsong! Släng ett par örtmarinerade kycklingspett på grillen och servera med ratatouille och mozzarella.

(0)

Mezze Maniche med bolognese av högrev

En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.

(9)

Gotländsk lammburgare

Jonas Cramby gör lammburgare på Gotland.

(1)

Sörmländsk vildsvinsburgare

Jonas Cramby gör vildsvinsburgare i Sörmland.

(2)

Lammfärsbiffar med bönor och olivcrème

Lammfärsbiffar smaksatta med salvia och timjan som serveras med cannellinibönor och en färdig olivcreme.

(0)

Färsk bönsallad med körsbärstomater och sardelldressing

(0)

Snabba grytan med Salsicciakorv

(0)

Vita bönor med basilika och tomat

(0)

Bruschetta med bönsallad

(0)

Bakade tomater med pecorino

(0)

Caponata

(0)

Ostron med het tomatsås

(0)

Björnbärsmarinerad vaktel med grillad Polenta

(0)

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!