Caesarsallad med pilgrimsmusslor och scampi

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 st romansallad
  • 8 st stora pilgrimsmusslor
  • 12 st scampi
  • Zeta krutonger
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl olja
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • 2 st sardellfileér
  • Zeta kapris
  • hyvlad parmesan
  • citronsaft
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skölj och skär romansalladen.

Blanda ägg och vitlök i en mixer, tillsätt olja i svag stråle.

Smaka av med salt och citron.

Blanda ihop dressingen med hackade sardeller och kapris.

Halstra pilgrimsmusslor och scampi i het panna.

Blanda ihop sallad med dressing och servera med flagad parmesan och krutonger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se