Caesarsallad med pilgrimsmusslor och scampi

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 2 st romansallad
  • 8 st stora pilgrimsmusslor
  • 12 st scampi
  • Zeta krutonger
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl olja
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • 2 st sardellfileér
  • Zeta kapris
  • hyvlad parmesan
  • citronsaft
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skölj och skär romansalladen.

Blanda ägg och vitlök i en mixer, tillsätt olja i svag stråle.

Smaka av med salt och citron.

Blanda ihop dressingen med hackade sardeller och kapris.

Halstra pilgrimsmusslor och scampi i het panna.

Blanda ihop sallad med dressing och servera med flagad parmesan och krutonger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer