Barrels and Drums EspressoMartini
Tyskland

Barrels and Drums Espresso Martini

19,90 kr
Typ Ursprung Volym Alkoholhalt
Blanddryck 200 ml 4%
Beställningssortiment

Smakbeskrivning

Karaktär

Söt med tydlig smak av kaffe och inslag av vanilj och smörkola.

Gott till

Espresso Martini är en populär drink både som aperitif och efter maten. Serveras väl kyld.

Passar till

Fakta

Årgång

NA

Sockerhalt

111 gram/liter

Lagring

Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring.

Artikelnummer

1820

Producent

Enjoy Wine & Spirits AB

En av de populäraste och mest efterfrågade cocktailarna på senare år är Espresso Martini. Nu lanserar Barrels and Drums klassikern som färdigblandad drink!

En färdigblandad klassiker.

 

Espresso Martini är en söt, men välbalanserad drink med smak av kaffe, vanilj, kakao och kanel.  Det finns flera påståenden om ursprunget till Espresso Martini. Ett av de vanligaste påståendena är att cocktailen skapades av den kände bartendern och mixologen Dick Bradsell i slutet av 1980-talet på Freds Club i London.

 

Det var när en känd fotomodell (ryktena säger både Naomi Campbell och Kate Moss) kom in och bad om något som skulle få igång henne rejält, med de väl valda orden ”a drink that will wake me up, and then fuck me up”. Dick Bradsell serverade henne då en Espresso Martini och resten är cocktailhistoria.

 

Nu lanserar Barrels and Drums en färdigblandad Espresso Martini – den första i det fasta sortimentet på Systembolaget. Cocktailen är gjord i samma anda som producentens populära drinkar Ginger Beer och Moscow Mule.

 

Servera den färdigblandade drinken som den perfekta efterrättsdrinken eller rentav istället för efterrätten i jul och nyår. Det har med andra ord aldrig varit så enkelt som nu att skapa en lyxig men enkel efterrätt för två.

Köp här
Produktblad

Barrels and Drums Espresso Martini

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!