Christian Drouin Pays d’Auge Millésimes 1979

Finns på utvalda Systembolag

Klicka på knappen för att se i vilka Systembolaget-butiker produkten finns tillgänglig.

Årgång
1979
Pris (inkl. moms)
2299 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40%
Artikelnr. 10601
Producent Christian Drouin
Ursprung Frankrike
Typ Sprit, Calvados
Karaktär Stor, mogen och fruktig doft av röda äpplen, körsbär, rosor, cederträ, smörkola och mylla. Smakerna smyger sig på i början med rena, fruktiga toner. Efter hand ökar intensiteten och frukten övergår till moget rostade toner av sherryfat, choklad och nötter för att slutligen mynna ut i en lång och lätt eftersmak av läder och kaffe.
Vinifikation Cidern är gjord på 15 olika sorter av utvalda äpplen (70 % bittra, 20 % söta och 10 % syrliga) och är därefter dubbeldestillerad i en halvt sekel gammal, vedeldad, kopparpanna. Årgången 1979 lagrats huvudsakligen på sherryfat vilket skapat en rund och mjuk Calvados med stort djup och mycket komplex karaktär.
Förslutning Naturkork
Lagring Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring.
Gott till Utsökt avec och en perfekt avslutning på en måltid. Ett fantastiskt destillat när man vill unna sig något alldeles extra.
Passar till
Produktblad
PDF

Christian Drouin Pays d’Auge Millésimes 1979

Visa dina senast visade drycker Dölj dina senast visade drycker

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

Produktblad

Christian Drouin Pays d’Auge Millésimes 1979

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!