Christian Drouin Millésimes 1969

Finns på utvalda Systembolag

Klicka på knappen för att se i vilka Systembolaget-butiker produkten finns tillgänglig.

Årgång
1969
Pris (inkl. moms)
2999 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40%
Artikelnr. 10604
Producent Christian Drouin
Ursprung Frankrike
Typ Sprit, Calvados
Karaktär Bärnstensfärgad. Kraftfull doft av russin, körsbär, kanderade äpplen, kanel, vanilj, höstlöv, saltlakrits och kryddiga örter. Harmonisk, komplex och elegant smak med tät frukt och intensiv fyllighet. Mogna äpplen blandas med fikon, kanel, läder och rostat kaffe som ligger kvar i en mycket lång eftersmak.
Vinifikation Cidern är gjord på 15 olika sorter av utvalda äpplen (70 % bittra, 20 % söta och 10 % syrliga) och är därefter enkeldestillerad i en halvt sekel gammal, vedeldad, kopparpanna. Årgången 1968 har lagrats på en kombination av fat där Christian Drouin dragit om drycken mellan fat som tidigare innehållit portvin, cider och Calvados, vilket skapat en rund och mjuk Calvados med stort djup och exceptionell komplex karaktär.
Förslutning Naturkork
Lagring Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring.
Gott till Utsökt avec och en perfekt avslutning på en måltid. Ett fantastiskt destillat när man vill unna sig något alldeles extra.
Passar till
Produktblad
PDF

Christian Drouin Millésimes 1969

Visa dina senast visade drycker Dölj dina senast visade drycker

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

Produktblad

Christian Drouin Millésimes 1969

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!