Stonebarn Old Vine Zinfandel

Beställ

Produkten ingår i Systembolagets beställningssortiment.
Leveranstid: 5-8 dagar.

Årgång
2016
Pris (inkl. moms)
119 kr
Volym
750 ml
Alkoholhalt
13.5%
Artikelnr. 70463
Producent Delicato Family Vineyards
Ursprung USA, Kalifornien
Typ Vin, Rött vin, Fruktigt och smakrikt
Druvor Zinfandel 100%
Karaktär Ett medelfylligt vin med inslag av björnbär, plommon och viss kryddighet. Hög koncentration av mogen stenfrukt, mörka bär och med undertoner av rostade ekfat. Bra balanserad syra med behagliga tanniner och ett långt avslut.
Sockerhalt 6 gram/liter
Vinifikation Druvorna kommer från noga utvalda vingårdar i Kalifornien, främst från området Lodi. Vinet har lagrats på amerikanska ekfat.
Förslutning Skruvkapsyl
Lagring Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring.
Gott till Stekt eller grillat kött av nöt och lamm.
Övrigt Märket Stone Barn står för klassiska Kaliforniska viner, där druvorna får växa till perfekt mognad vilket ger smakrika, fruktdrivna, balanserade och fylliga- till medelfylliga viner. Druvorna växer i premium vinområdena Lodi och Coastal Regions, där jordmånen är utmärkt för att odla Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon och Zinfandel. Ledorden är ”focus on over-delivery on quality”, vilket man anammat under tre generationers vinmakeri och resulterat i ett vinhantverk som erkänts av diverse nationella och internationella utmärkelser.
Sötma
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Passar till
Produktblad
PDF

Stonebarn Old Vine Zinfandel

Visa dina senast visade drycker Dölj dina senast visade drycker

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Produktblad

Stonebarn Old Vine Zinfandel

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. Välkommen!