Gnarly Head Pinot Grigio

Pinot Grigio – lägg det på minnet!

Det är nämligen en druva på frammarsch.

 

Den odlas på många ställen i världen och byter lite knepigt också namn efter vilket land den befinner sig i. Pinot Grigio, Pinot Gris och Grauburgunder är olika namn på samma druva.

Pinot Grigioviner är populära eftersom de oftast är lätta, friska och fruktiga viner. Okomplicerade och avslappnade. 

 

Vår Gnarly Head Pinot Grigio från Kalifornien doftar citrusblommor, tropisk frukt och vit persika. När du smakar hittar du toner av nektarin, frisk citron, äpple och honungsmelon.

Druvorna i Gnarly Head Pinot Grigio växer i områdena Lodi och Monterey i Kalifornien. Lodi är känt för sitt klassiska medelhavsklimat med varma dagar och svala havsbris. Här växer sig Pinot Grigiodruvorna ljuvligt solmogna och blir fullpackade av fruktsötma. I Monterey är det betydlig svalare och här får druvorna en krispigt, frisk och syrlig smak.

När druvorna från dessa två områden möts – skapas Gnarly Head Pinot Grigio.

Köp här

En perfekt kombination..

Gnarly Heads Pinot Grigio är som gjort för en utflykt till stranden, en söndagslunch med goda vänner eller en middag med asiatiska smaker.

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!