Öppna meny

Om oss

Vi är en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin.

Vi gillar kvalitet

Vi är ett familjeföretag med starka rötter i Italien och den traditionella vinvärlden. Vi springer dock över hela jorden i vår jakt på sensationella dryckesupplevelser. Portföljen består av produkter från både stora etablerade producenter och småskaliga hantverksmässiga vinmakare. I sortimentet finns även en växande skara naturviner, blanddrycker, sprit och mineralvatten.

I en värld av medvetna kunder och konsumenter med höga krav, ska vi vara den bästa dryckesleverantören genom att skapa och förmedla livskvalitet. Våra relationer till partners och kunder är viktiga för oss. Vi är specialister på det vi gör och vi vågar vara innovativa och nyskapande tillsammans. Integritet och samhällsansvar är alltid högt upp på agendan och vi är stolta över att kontinuerligt jobba för ökad hållbarhet. Självklart ska vi även ha roligt på jobbet, varje dag.

Tillsammans skapar vi framgång

Vi tror inte på mirakel. Vi tror på hårt arbete och nära samarbete. Det är det som ligger till grund för den starka position vi har på marknaden idag – naturligtvis i förening med ett stort kunnande om vår marknad och de produkter som vi arbetar med.

Vi är en del av koncernen Gruppo Di Luca som består av tre olika företag;

  • Di Luca & Di Luca, som handlar med mat och levererar till de största grossisterna med bland annat de egna varumärkena Zeta och Delizie.
  • Deli Di Luca, en deli och resturangverksamhetsamt på Folkungagatan 110 i Stockholm.
  • Enjoy Wine & Spirits, som importerar vin, öl och sprit.

 

Detta är vi

Bottled with care

Vår kultur och våra medarbetare är grunden för vårt hållbarhetsarbete som vi kallar Bottled with Care. Vi strävar ständig efter att ta kloka och hållbara beslut och vårt hållbarhetsarbete är en integrerad del av företagets affärsmodell och styrning.

30% ekologiskt sortiment

Vi arbetar ständigt med att utöka vårt ekologiska sortiment. I dagsläget är ca 30 procent av vårt sortiment ekologiskt.
Group 2

Klimatkompensation

Under 2013 började vi att klimatkompensera för den påverkan våra frakter och transporter har på miljön, som en del av ett mer omfattande CR-arbete.
Group 2

Enjoy Wine and Spirits 25 år

Vi är en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Vi är en del av koncernen Gruppo Di Luca. Tidigare hette vi Enosvezia och arbetade bara med vin, starkvin och sprit från Italien. År 2005 öppnade vi portföljen även utanför Italien, och 2008 bytte vi namn till Enjoy Wine & Spirits AB. Nu representerar vi ett 50-tal vinproducenter från de flesta stora vinländerna i världen. Samtidigt har vi vitaliserat vårt italienska sortiment och kan med stolthet fortsätta att titulera oss specialister på italienska viner.

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget