fbpx
Öppna meny

Om oss

Välkommen till Enjoy Wine & Spirits!

Vi är en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin.

Vi är en del av koncernen Gruppo Di Luca som består av tre olika företag;

  • Di Luca & Di Luca, som handlar med mat och levererar till de största grossisterna med bland annat de egna varumärkena Zeta och Delizie.
  • Deli Di Luca, en deli och resturangverksamhetsamt på Folkungagatan 110 i Stockholm.
  • Enjoy Wine & Spirits, som importerar vin, öl och sprit.

Tidigare hette vi Enosvezia och arbetade bara med vin, starkvin och sprit från Italien. År 2005 öppnade vi portföljen även utanför Italien, och 2008 bytte vi namn till Enjoy Wine & Spirits AB. Nu representerar vi ett 50-tal vinproducenter från de flesta stora vinländerna i världen. Samtidigt har vi vitaliserat vårt italienska sortiment och kan med stolthet fortsätta att titulera oss specialister på italienska viner.

  • Vi ger ut magasinet Wine & Friends, en uppskattad tidning med blandade reportage om mat och dryck. Den är kostnadsfri och kommer ut fyra gånger per år.
  • Teckna en gratisprenumeration på vårt populära nyhetsbrev fyllda med inspiration kring dryck & mat.
  • Följ oss dagligen i våra sociala kanaler. Vi finns på Facebook & Instagram.

Tillsammans skapar vi framgång

Vi tror inte på mirakel. Vi tror på hårt arbete och nära samarbete. Det är det som ligger till grund för den starka position vi har på marknaden idag – naturligtvis i förening med ett stort kunnande om såväl vår marknad som de produkter vi arbetar med.

Av de priser och utmärkelser vi har fått är vi särskilt stolta att nämna några: tre år i rad (2000-2002) utsågs vi till Årets Vinimportör av tidningen Allt om vin och två år i rad (1995-1996) gick det prestigefyllda vinpriset Gyllene Glaset, som delas ut av tidningen Allt om mat, till vår vinproducent Umani Ronchi. 2009 var det dags igen. Då tilldelades vår producent Fontanafredda Gyllene Glaset. Dessutom blev vi ännu en gång valda till Årets Vinimportör.

Vi tar det som ett kvitto på att vi jobbar med rätt saker på rätt sätt.

Vi gillar kvalitet

I en värld av medvetna, krävande och bekväma kunder och konsumenter ska vi vara den bästa dryckesleverantören genom att skapa och förmedla livskvalitet.

Vi ska vara specialister på det vi gör, vara familjära och personliga i våra relationer, ha kul på jobbet, vara innovativa och nyskapande, vara affärsmässiga, ha integritet, ta samhällsansvar samt ta ansvar för vår miljöpåverkan.

Kontakta oss

Enjoy Wine & Spirits AB
Alsnögatan 11
SE-116 41 Stockholm

Växel: +46 (0)8-556 947 00
Fax: + 46 (0)8-556 947 01

E-post: info@enjoywine.se

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!