fbpx
Öppna meny
30 maj, 2016

Ekologiska Barrels & Drums – en fransk succé

Barrels & Drums lanseras på Systembolaget

I januari tog Barrels and Drums steget ifrån dagligvaruhyllan och det alkoholfria segmentet in i beställningssortimentet på Systembolaget i ny skepnad och ny alkoholstyrka. Denna gång i form av en ekologisk fransk Côtes du Rhône Villages av hög kvalitet för endast 99 kr.
Barrels and Drums Côtes du Rhône Villages blev en succé direkt som på väldigt kort tid sålde så pass mycket att Systembolaget nu valt att ta in det i butikernas fasta sortiment. Barrels and Drums Côtes du Rhône Villages lanseras i Systembolagets fasta sortiment den 1 juni, men finns redan idag i många lokala val.
Idén bakom varumärket är att samarbeta med lokala ekologiskt certifierade producenter över hela världen. När du köper en flaska Barrles and Drums ska du som kund veta att det är ett av de bästa vinerna du kan hitta i respektive segment.
– I fallet med Barrels and Drums Côtes du Rhône Villages har vi haft ett mycket tight samarbete med vinmakaren och hittat ett mycket bra vin för pengarna. Det är kul att kunna lansera ett vin som verkligen sticker ut i den annars konservativa franska hyllan på Systembolaget. Vinstilen är ett rent och ärligt vin där frukten verkligen står i centrum. Här finns inga rostade fattoner som ofta döljer dåligt druvmaterial och vinet är inte uppsockrat eller med tillsats av russin. Det är helt enkelt ett bra vin, säger Torbjörn Rolander, Brand Manager på Enjoy Wine & Spirits.

Dela på Twitter Dela på Facebook

Fakta om Barrels & Drums

Namn: Barrels and Drums Côtes du Rhône Villages
Druva: 60% Grenache, 20% Syrah och 20% Carignan
Smak: Fyllig smak med inslag av björnbär, körsbär och örter.
Artikelnummer: 70834
Pris: 99 kr
Säljstart: 1 juni 2016, sortimentsbyte från beställning till fastsortiment.
Distribution: Standard & Premium 411 Systembolagsbutiker.

Detta är Barrels and Drums

Barrels and Drums har funnits på den svenska marknaden sedan 2014 som alkoholfritt vin, och är idag ett av de bäst säljande varumärkena i sin kategori i dagligvaruhandeln. Men numera finns det alltså även representerat på systembolaget i form av Barrels and Drums Côtes du Rhône Villages.

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget