Gnarly Head till Enjoy Wine & Spirits

Delicato Family Vineyards har drygt 90 års erfarenhet av vinproduktion. Det är därmed ett av USA:s äldsta familjeföretag och drivs av bröderna Jay och Chris Indelicato. Med ett långsiktigt och hållbart tänkande producerar man vin i Napa, Sonoma, Lodi och Monterey. Portföljen omfattar flera starka varumärken, däribland Gnarly Head, som på kort tid nått status som världens mest sålda Zinfandelvin.
– ”Det är med stolthet vi tar över uppdraget Delicato med tonvikt på Gnarly Head. Ett drömuppdrag med en enorm potential som fyller ett gap i vår portfölj”, säger Thomas Holstein, VD på Enjoy Wine & Spirits.
– ”Enjoy Wine & Spirits har verkligen imponerat med sin kreativa förmåga att bygga och vårda starka varumärken samt med sin stabilitet på den svenska marknaden. Enjoy har varit bland de fem största importörerna de senaste 20 åren i Sverige, vilket är imponerande med tanke på hur turbulent marknaden har varit”, säger Jonas Hillergren som representerar DFV i Europa, Mellanöstern och Afrika.
– ”Vi delar värderingar när det gäller framtida utveckling och hållbarhet. Vi är oerhört stolta över att lägga vårt globalt största och viktigaste varumärke hos Enjoy Wine & Spirits”, avslutar Jonas Hillergren.
Utöver varumärket Gnarly Head ingår också Brazin och Elvis i uppdraget. Vinerna Brazin Old Vines Zinfandel och Elvis The King finns listade på Systembolaget och från och med 1 juli i vårt sortiment.
6312 Elvis The King Cabernet Sauvignon Elvis Presley Wine Cellars 2013 111 kr
6597 Gnarly Head Old Vine Zinfandel Gnarly Head Cellars 2013 99 kr
6597 Gnarly Head Old Vine Zinfandel (3L box) Gnarly Head Cellars 2013 279 kr
6381 Gnarly Head Viognier Gnarly Head Cellars 2013 89 kr
74570 Gnarly Head Petite Sirah Gnarly Head Cellars 2013 89 kr
75850 Gnarly Head Chardonnay Gnarly Head Cellars 2012 BS 89 kr
6261 Brazin Old Vine Zinfandel Brazin Cellars 2012 129 kr

Mer läsning

Det mångsidiga vinlandet Portugal

Portugal har en nästan lika lång tradition av vinframställning som grannlandet Spanien, de äldsta spåren daterar till 500-talet före Kristus. Och i dag ligger Portugal på tolfte plats över de länder som…

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!