Öppna meny

Om Wine & Friends

Wine & Friends är en samlingsplats för dig som gillar livets goda. Du hittar oss på Facebook, Instagram, Youtube, i vårt nyhetsbrev, i vår tidning Wine & Friends, här på webben och givetvis även i den ”verkliga världen” på mässor, provningar och events.

Anmäl dig till nyhetsbrevet och börja följa oss i sociala medier – första steget är att klicka på ikonerna i högra hörnet om du surfar via dator, längst ner på sidan om du surfar vi mobil.

Vilka är vi?

Det spelar ingen roll om du redan är frälst vinentusiast eller nyfiken nybörjare. Vi blandar friskt högt och lågt och därför kommer du garanterat hitta något som passar just dig här. Vi tar det vi gör på fullaste allvar, men det innebär inte att vi ibland tar med en stor portion humor. Det finns tillräckligt många som tar drycker på allt för stort allvar.

Vårt mål är att inspirera och hjälpa dig att hitta guldkornen i mat- och dryckesvärlden, oavsett om det sker genom djuplodande diskussioner om lagringstemperaturer eller bästa vinmatchningen till ostbågar.

Häng med – det blir både roligt och gott!

Enjoy Wine & Spirits

Wine & Friends är sprunget ur Enjoy Wine & Spirits, en del av koncernen Gruppo Di Luca. Enjoy Wine & Spirits är en av de största vinimportörerna på den svenska marknaden och en av Systembolagets äldsta leverantörer av vin. Läs mer på enjoywine.se!

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget