fbpx
Öppna meny
22 december, 2015

BARRELS & DRUMS – ett riktigt bra och klassigt alkoholfritt alternativ

Det har länge varit väldigt svårt att få tag på bra alkoholfria viner. Barrels and Drums är en serie viner med fokus att vara ett alkoholfritt alternativ till mat. Det är tre eleganta franska alkoholfria alternativ; en frisk, torr vit chardonnay, en medelfyllig röd merlot och en mousserande chardonnay med en tydlig mousse.

Dela på Twitter Dela på Facebook

– ”Det känns verkligen inspirerande att få erbjuda svensk dagligvaruhandel tre riktigt bra alkoholfria alternativ. Alla tre dryckerna, som har mottagits väldigt positivt, håller en mycket hög kvalitet och är framtagna på de välkända och uppskattade druvorna chardonnay och merlot,” berättar Torbjörn Rolander, produktutvecklare på Enjoy Wine & Spirits.

Barrels and Drums Sparkling Chardonnay är ett friskt torrt alkoholfritt alternativ till mousserande vin med ett välbalanserat inslag av aprikos och mogna päron. I eftersmaken finns blommiga toner och en angenäm fruktsötma. Drycken passar utmärkt att servera som fördrink, till fest och buffé.

Barrels and Drums Chardonnay är ett friskt torrt alkoholfritt alternativ till vitt vin med ett välbalanserat inslag av tropiska frukter och citrus. I eftersmaken finns en liten angenäm fruktsötma. Barrels and Drums Chardonnay passar utmärkt att servera till fisk, skaldjur och lättare bufféer.

Barrels and Drums Merlot är ett medelfylligt alternativ till rött vin med inslag av röda bär och örter. Det har en liten strävhet, i en tydligt fruktdriven stil med viss örtighet. Välbalanserat med toner av enbär och körsbär i eftersmaken. Servera Barrels and Drums Merlot till grillat kött eller kyckling, hamburgare, salsiccia, chorizo eller halloumi.

 

Barrels and Drums-produkterna finns hos Ica och Coop, cirkapris i butik 48-53 kronor för 750 ml.

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget