Öppna meny
23 maj, 2016

Hetaste exotiska frukten – nu i flytande form

Mango – svenskens exotiska favorit

Bananen ligger fortsatt i topp men mangon utmanar. När ICA* publicerade sin årliga lista över svenskarnas fruktfavoriter är mango den exotiska frukt som ökar allra mest runt om i landet.

Dela på Twitter Dela på Facebook

Smaksatt ljus rom

Den 1:a juni lanseras en nyhet på Systembolaget som passar väl in i den rådande trenden. The Brand New Republique Mango är en läcker kombination av vit rom med smak av solmogen mango. En kombination som gör nyheten till en av sommarens hetaste drinkbaser.
– Det är att både spännande och roligt att skapa drinkar med The Brand New Republique Mango. Det är en mångsidig produkt som funkar perfekt både i en modern bar såväl som i hemmamiljö där man med enkla medel kan skapa fräscha drinkar till sommarens festligheter. Cocktails med mango är definitivt något som vi kan konstatera att våra gäster uppskattar, säger Kristian Valente, baransvarig på nyöppnade Deli Di Luca, Stockholm.
Smaksatt sprit har historiskt varit en storsäljare på Systembolaget där frukter och bär, så som hallon, citron och päron fortfarande är populära smaker.
– Hallon är fortfarande den absolut mest populära smaken på Systembolaget. Nu när mangon är på framfart ska det bli superspännande att se om den kan utmana de väletablerade smakerna, säger Peter Kokovic, Affärsområdeschef på Enjoy Wine & Spirits.

The Brand New Republique

The Brand New Republique är ett relativt nytt varumärke i Sverige men samtidigt ett intressant sådant. Genom ett nära samarbete med utvalda destillerier utvecklas rom i olika stilar med målsättning att alltid leverera maximal kvalité i förhållande till pris. Den första produkten lanserades 2015 och redan samma år blev det succé i den prestigefyllda tävlingen International Rum Conference 2015 när The Brand New Republique Pineapple & Coconut belönades med Gold Award – Best in Class.
The Brand New Republique Mango lanseras på Systembolaget den 1:a juni i 230 butiker.
Doft: Inbjudande, ren doft med tydlig karaktär av solmogen mango och inslag av grapefrukt och lime i en ljuvlig harmoni.
Smak: Fyllig och tydlig smak av solmogen mango med en behaglig sötma som dröjer sig kvar.
THE BRAND NEW REPUBLIQUE Mango
Artikelnummer: 716-01
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 32 %
Pris: 219 kr
*http://www.ica.se/icas-egna-varor/aktuellt/svenskarnas-fruktfavoriter/

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget