Inför S.Pellegrino Young Chef: Anton Husa
Enjoy Wine & Spirits tar pulsen på Anton Husa från Upper House Dining i Göteborg, den ena svensken i den nordisk-baltiska semifinalen i S.Pellegrino Young Chef 2017.
Hur känns det inför S.Pellegrino Young Chef?
Tycker ändå att det känns väldigt stabilt. Jag är peppad!
Hur förbereder du dig inför tävlingen?
Jag tränar en hel del på jobbet. Mina jobbarkompisar är bra stöd. De smakar och kommer med bra tips och input. Totalt räknar jag med att hinna med 6-7 tidsträningar.
Hur kom din tävlingsrätt till (jag infogar namn och förklaring)?
Jag utgår alltid från devisen ”Det här är gott”. Så enkelt egentligen. Och eftersom man har fem timmar på sig i köket kan man göra något riktigt genomtänkt.
Hur skulle det kännas att få representera Sverige vid finalen i Milano?
Stort. En ära!
Till sist, varför ska jag besöka Upper House Dining i Göteborg?
Vi jobbar med en välgenomtänkt helhetsupplevelse med välkomponerade smaker.
upperhouse.se