fbpx
Öppna meny
,
27 januari, 2021

Nyheter i januari 2021

Välkomna till 2021… ja, vad har vi förväntningar på det kommande året med det drakoniska 2020 i ryggen. Många har nog väntat på en vändning, men situationen som råder är nog det nya normala vi får förhålla oss till ett tag till.

Dela på Twitter Dela på Facebook

 

En restaurang- och hotellbransch som blöder är naturligtvis inget vi ser på med lätthet, men fler och fler verkar välja att dricka bättre och bättre hemma. Vinintresset står på topp och i de sociala medierna trängs nya ”vinfluencers” om tips, råd och online-provningar. Systembolaget fortsätter att lansera tillfälliga sortiment och sprida ut sina lanseringar, både för tidpunkter och butiker. Vi har många nya spännande lanseringar framför oss i år men januari inleder vi med endast ett vin. Det är förvisso inte vilket vin som helst… så håll till godo och Enjoy!

 

Tillfälligt sortiment - säljstart 26 januari kl. 10.00

Rubinröd med tegel i färgen. Utvecklad doft med stor komplexitet och inslag av torkade körsbär, nypon, multna löv, torkad svamp, tobak, mineraler och kryddor. Smaken är koncentrerad, komplex och smakrik med fin balans och struktur. Frisk syra med en frukt som fortfarande lever av körsbär, mineraler, kryddor, fat, rosor, örter i en mogen och balanserad stil. Lång och härligt elegant eftersmak på 100 % Nebbiolo.

Låt vinet ta plats till enkel men vällagade rätter som svamprisotto, tajarin med färsk tryffel eller en exklusiv köttbit.

Gott att dricka nu men kan sparas ytterligare 5 år.

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget