San Pellegrino Young Chef 2020
Är du ung och duktig på att laga mat?
Anmäl dig till den internationella tävlingen San Pellegrino Young Chef, en internationell kocktävling som vill lyfta fram unga kocktalanger.
Fakta om tävlingen som är uppdelad i olika delmoment:
Anmälningsfas:
4 feb-30 april
Selektering av kandidater till regionsfinal:
Maj
Vilka som går vidare från anmälningsfasen till semifinal avgörs av ALMA (La Scuola Internazionale di Cucina Italiana)
Maj
Semifinal (Regionsfinal i Storbritannien)
Datum ej klart men planeras hösten 2019-2020
Final Sanpellegrino Young Chef 2020 i Milano
Juni (datum ej klart)
I den stora finalen i Milano i juni 2020, kommer totalt 21 unga kockar att ställas mot varandra. Inför finalen får varje finalist en mentor (erfaren kock) som hjälper och coachar.
Vem kan anmäla sig:
Du som är arbetar som kock och är 30 år eller yngre, dvs du är född 01/02/1989 eller senare. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från restaurang som kock, sous chef eller chef de partie. (commis/ chef / sous chef /chef de partie )
Fullständiga villkor och anmälan
Vad vinner man?
Vinnaren av San Pellegrino Young Chef vinner, förutom äran, möjlighet till internationell uppmärksamhet, ett betydande professionellt uppsving och möjlighet att delta i flera av varumärkets årliga evenemang runt om i världen.
Hur anmäler man sig:
Anmälan San Pellegrino Young Chef
Anmälan öppnar den 4 feb och stängs 30 april 2019
Förutom personuppgifter och uppgifter/intyg från sin arbetsplats ska varje ansökande presentera en ”Signature dish” bestående av ett recept samt bild/bilder på rätten. Rätten kan vara en förrätt eller huvudrätt. Hors d’ouvres eller dessert är ej godkända.
Kan man anmäla sig igen om man anmält sig tidigare år:
Ja, det går bra.