Öppna meny
25 april, 2019

NYHET! Sparkle & Co. Cuvée Rosé EKO

Nu lanserar vi en frisk rosébubbel med smak av solmogna jordgubbar, vildhallon och citrus. Vinet finns redan nu att beställa! – Vi har längtat efter att lansera det här vinet i Sverige. Detta rosa mousserande vin håller en hög kvalitet till en vettig peng och det är vi stolta över, säger Enjoy Wine & Spirits vd.

Dela på Twitter Dela på Facebook

Sparkle & Co

Rosévin har blivit mer populärt och fler dricker rosé året runt. Rosafärgad Champagne har utan tvekan ridit på den internationella rosétrenden och mousserande rosévin blir nu ett vanligare inslag även i Sverige. Den här sommaren kommer mer än var tredje vindrickare under 50 år att dricka mousserande rosévin, estimerar Vinbarometern.*

– Vi har längtat efter att lansera det här vinet i Sverige. Detta rosa mousserande vin håller hög kvalitet till en vettig peng och det är vi stolta över. Vi är övertygade om att Sparkle & Co. Cuvée Rosé kommer att passa en bred målgrupp, inte minst eftersom den är både ekologisk och veganvänlig, säger Thomas Holstein, VD på Enjoy Wine & Spirits.

– Vi är många som vill bjuda på rosa bubblor till aperitif eller kanske dricka ett glas efter maten och vinet funkar fint till både glass och jordgubbar i sommar. Vi vet att konsumenter uppskattar en flaska som känns fin att ställa på bordet eller ge bort som present. Den här flaskan gör mig extra glad och jag hoppas fler kommer att upptäcka den blommiga vackra flaskan i sommar, säger Maria Wästlund, Marknadschef på Enjoy Wine & Spirits.

Smak och karaktär
Sparkle & Co. är ett halvtorrt friskt mousserande rosévin. Vinet är ljust rosa med en fruktigt, frisk smak med inslag av solmogna jordgubbar, vildhallon och citrus. Lång läskande eftersmak.
Tydlig doft av solmogna jordgubbar, syrliga röda vinbär och citrus.

Passar till
Berså och balkong, picknick, desserter på jordgubbar. Serveras med fördel väl kylt.

Fakta om vinet
Namn: Sparkle & Co. Cuvée Rosé EKO | Årgång: NV| Ursprung: Tyskland | Alkoholhalt: 11 % | Storlek/förpackning: flaska 750 ml. | Art. nr: 77197| Pris: 75 kr | Lansering: 24/4 2019 | EKO: Ekologiskt och veganvänligt

BESTÄLL HÄR

Mer inspiration från Sparkle & Co.

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget