fbpx
Öppna meny
1 mars, 2022

Tre nyheter i sortimentet

Den här veckan lanserar vi en trio nya produkter på Systembolaget. En ursprungstypisk Chianti, en amerikansk zinfandel och ett fruktigt och smakrikt rött från Portugal.

Dela på Twitter Dela på Facebook

Piccini Chianti Riserva Collezione Oro

Fynd! Kanske det bästa jag smakat från denna producent
– Vinbörsen, Bengt-Göran Kronstam, februari 2022

Ursprungstypisk och elegant Chianti med livfull karaktär. På näsan en intensiv fruktbukett av mogna körsbär med finstämda toner av vanilj, krydda och rostade ekfat. Smaken är mjuk men rik på struktur och med en lång härlig eftersmak. Chianti är det självklara valet till antipasti och pastarätter med tomatbas som exempelvis ragu eller spaghetti bolognese.

Pris: 109 kr | Art nr: 55772 | Sortiment: Beställning

 

Vidigal torres vedras

Vidigal Torres Vedras

Fynd! Här finns drag av körsbär, kryddor, mynta och timjan. Generöst, fruktigt med unga syror”- Allt om Vin, februari 2022

Generös, fruktdriven doft med inslag av solvarma vildhallon, mörka bär, plommon och kryddor. Smaken är fruktig, medelfyllig med bra struktur och välintegrerade avrundade tanniner. Inslag av vildhallon, körsbär, plommon och örter. Prova till örtbakat vildsvin, lamm eller till fläskkött. Passar även utmärkt till smakrika vegetariska anrättningar.

Pris: 109 kr | Art nr: 2649 | Sortiment: Fast

Clay Creek Old Vine Zinfandel

Clay Creek Vineyards Zinfandel

Bra köp! Solmogna körsbär, blåbär och plommon turas om med smaker av både mjölkchoklad och kokos”- Vinbörsen, Jenny Asplund, februari 2022

Generös och fruktig doft med inslag av fat, mörka körsbär, blåbär, mogna jordgubbar och vanilj. Smakrik och fyllig smak med bra balans av mörka bär och inslag av viss kryddighet. En given succé till smakrik mat som exempelvis lamm eller nötkött. Passar också föredömligt till hamburgare och Tex-Mex.

Pris: 129 kr | Art nr: 263801 | Sortiment: Fast

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget