Öppna meny
Sprezzo Coffee Liqueur
Fast sortiment

Sprezzo Coffee Liqueur

Typ Ursprung Volym Alkoholhalt
Likör 500 ml 25%
Sprezzo Coffee Liqueur 169kr
KÖP PÅ SYSTEMBOLAGET

Smakbeskrivning

Karaktär

Mycket söt, rostad smak med tydlig karaktär av kaffe, inslag av torkad frukt och choklad.

Gott till

Servera gärna över is som avec, eller som drinkingrediens. Ett tips är att testa en Espresso Martini. Skaka 1 del vodka, 1 del kaffelikör och två delar espresso kaffe med is och servera i ett kylt cocktailglas.

Passar till

Avec/Digestif
Cocktails/Drinkar
Dessert
Student

Fakta

Förslutning

Syntetkork

Årgång

NA

Sockerhalt

38 gram/100ml

Lagring

Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring.

Artikelnummer

22402

Producent

Sprezzo

En extra mörk rostning av bönorna ihop med övriga ingredienser gör det till en simmig och söt likör, med ren och kraftigt rostad smak av espresso – med inslag av choklad, torkad frukt och smörkola

Destillatören Theodor Walcher har använt drygt 50-års erfarenhet från familjeföretaget för att uppnå den perfekta balansen och smakupplevelsen. Men det är inte bara innehållet som tål att jämföras. Med sin stilrena och tydliga design sticker Sprezzo ut i hyllan och blir ett snyggt inslag i barskåpet.

Sprezzo är en suverän ingrediens i kalla och varma kaffedrinkar, men också en fantastisk smaksättare i den italienska dessertklassikern tiramisu, olika tårtor och andra bakverk. Eller varför inte servera precis som den är över is som avec efter en härlig middag?

Bjud på en lyxig kaffedrink
Att servera kaffedrinken Espresso Martini på förfesten eller som digestif efter maten kommer garantera att imponera på gästerna. Dessutom är den väldigt enkel att göra och bäst av allt – den kräver endast tre ingredienser.

Gör så här: Skaka 1 del Sprezzo Coffee Liquor, 1 del vodka och 2 delar espresso i en shaker fylld med is. Sila ner i 2 kylda martiniglas. Garnera med tre hela kaffebönor – varken fler eller färre ska det vara enligt italiensk tradition. Enjoy!

Sprezzo Coffee Liqueur 169kr
KÖP PÅ SYSTEMBOLAGET
Produktblad

Sprezzo Coffee Liqueur

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget