The Brand New Republique Gran Añejo

Visa på systembolaget.se

Klicka på knappen för att visa produktens sida på Systembolaget.se.

Årgång
NV
Pris (inkl. moms)
239 kr
Volym
700 ml
Alkoholhalt
40%
Artikelnr. 594
Producent Enjoy Wine & Spirits AB
Ursprung Kuba
Typ Sprit, Rom
Karaktär Trevlig och välbalanserad doft med inslag av fat, farinsocker, torkad frukt, choklad och vanilj. Smaken är medelfyllig och har en ursprungstypisk karaktär där torkad aprikoser, smörkola, apelsinskal, mörk choklad och arrak gifts samman i en behaglig kombination.
Sockerhalt 3 gram/liter
Vinifikation Framställd av melass och destillerad i enkelpanna. Ingående rom är lagrad under minst tre år på fat av amerikansk ek
Förslutning Syntetkork
Lagring Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring
Gott till Passar utmärkt som avec och gärna till en kopp kaffe i sann Kubansk anda men går lika bra att använda som bas för läckra drinkar där man vill få fram en tydlig råvarukaraktär.
Övrigt Avnjutes företrädesvis solitär som en avec. Passar också utmärkt som ingrediens cocktails där man använder mörk rom. Tips! Dark 'n' Stormy är en enkel men samtidigt läcker drink som alla kan svänga ihop. Fyll ett glas med is och addera 1 del rom och 3 delar Ginger Beer. Stänk i några droppar angostura bitter och lägga i en limeklyfta.
För restaurang
Antal/kolli 6 st
Pris (exkl. moms) 240 kr
Passar till
Produktblad
PDF

The Brand New Republique Gran Añejo

Visa dina senast visade drycker Dölj dina senast visade drycker

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

Produktblad

The Brand New Republique Gran Añejo

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!