Öppna meny
12 januari, 2018

Alkohol & träning – med Alf Tumble

Sista träningsprofilen ut i vår intervjuserie om att hitta balansen mellan alkohol och träning är Dagens Nyheters vinrecensent Alf Tumble, som dessutom är författare och driver livsstilssajten vinos.nu tillsammans med Petter.

Dela på Twitter Dela på Facebook

Så hittar Alf Tumble balansen mellan alkohol och träning

Hur hittar du balans mellan alkohol och träning?
Jag behöver både löpningen och vinet för att livet ska vara komplett. Under tuffa träningsperioder och inför tävlingar drar jag ner på vinet och får i mig kolhydrater på annat håll, bättre lä Sitter jag på en trevlig vinmiddag som blir sen hoppar jag över träningen dagen efter. Vinet balanserar träningen och vice versa. Inga konstigheter.
Vilka är dina bästa råd till de som vill börja träna?
Hitta något du blir motiverad och stimulerad av, annars kommer du sluta efter några veckor. Du tränar inte för någon annans skull.
Vad har du för träningsutmaning 2018?
London Marathon, Lidingöloppet och New York Marathon står på agendan. Målet är att hålla mig fri från skador och bli snabbare på de kortare distanserna. Jag gillar att springa tävlingar och de kortare loppen tar inte lika hårt på kroppen.

Missat någon intervju?

Klicka på respektive träningsprofil för att läsa hur hen hittar balansen mellan alkohol och träning samt deras bästa träningstips.
Petter
Petra Månström
Charlotte Karlsson
Anders Szalkai

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget