Öppna meny
23 april, 2020

Enjoy tipsar: fredagsviner med Anna & Jenny

På fredag kommer vi starta igång något som vi valt att kalla ”Fredagsviner med Anna & Jenny”.

Dela på Twitter Dela på Facebook

 

Varje fredag klockan 15:00 kommer vi prova och prata om vin live på vår instagram @enjoywineandspirits (in och följ du också!) Varje fredag kommer ha ett specifikt tema och det kommer streamas live på Instagram i ca 15 minuter och vi kommer svara på allt det som ni någonsin velat veta.

Nu på fredag är vårt utvalda tema passande nog rosévin och vi kommer testa de här vinerna:

Jurtschitsch Rosé vom Zweigelt 119 kr

La Spinetta Il Rosé di Casanova 149 kr (tillgängligt den 22/5)

Musella Drago Rosé 109 kr (tillgängligt den 29/4)

Har ni redan nu tankar på vad ni skulle vilja se kommande fredagar, tveka inte att skicka förslag i våra DM’s på Instagram.

Häng med, det blir kul!

 

Här kommer en liten kort presentation om oss:

Tjolahopp! Jenny heter jag och är en 27 år gammal dam från Täby, Stockholm.

Efter att ha jobbat krog först i Paris och sen Stockholm började jag plugga till Sommelier i Grythyttan där jag även träffade Anna. Efter att ha gjort bestående intryck på Enjoy under en 3 månaders praktik blev jag erbjuden ett jobb och hoppade in som permanent medlem i familjen.

Jag jobbar som säljare inom Horeca (hotell, restaurang & catering) vilket innebär att jag säljer vin till Stockholms hotell- och krogvärld.

Som den obotliga frankofil jag är dricker jag helst viner just därifrån. Den region som antagligen kommer ligga mig varmast om hjärtat i resten av mitt liv är Bourgogne, även om den dagliga preferensen kan variera enormt. Favoritdruvan måste ju vara Pinot Noir men en bättre Riesling tackar jag heller aldrig nej till – jag är ju ingen galning (lite kanske).

 

Hejsan!  Anna heter jag och är 26 år gammal, från Sveriges hjärta, Göteborg!

Efter en tur i Göteborgs krogsväng började jag studera Sommelier och Måltidskreatör vid Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan, där jag också träffade min kollega, tillika bästa vän Jenny!

Och nu sitter vi här på Enjoy Wine & Spirits även jag jobbar som säljare inom Horeca.

Jag älskar naturvin, ojoj! ju mer biodynamik desto bättre säger jag! Favoritland… Italien är himla härligt tycker jag! Som den trädkramare jag är, är alla druvor välkomna i min hage!

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget