Öppna meny
,
20 november, 2020

Julklappstips från oss till er

Vi på Enjoy Wine & Spirits samarbetar sedan länge med Vinkällan Dryckesutbildningar och är nu glada att kunna erbjuda dig en digital vinutbildning på grundnivå till ett rabatterat pris. Den är till för alla som vill höja sin kunskapsnivå och förståelse inom dryckesvärlden.

Dela på Twitter Dela på Facebook

 

Vinkällan Dryckesutbildningar har sedan juni 2020 en digital vinutbildning på grundnivå för de som vill höja sin kunskapsnivå och förståelse inom dryckesvärlden.

– Vi blandar videoklipp, kartor och text men även vinprovning och mat och vin i kombination. Varje kapitel avslutas med några frågor för att du ska se att du hänger med och lär dig. Avslutningsvis får du göra ett större quiz som vid godkänt resultat ger dig ett fint diplom, säger Maya Samuelsson, delägare och föreläsare på Vinkällan Dryckesutbildningar.

Kursen heter DigWine och du kan göra den när du vill och på vilken plattform som helst. Du har tillgång till utbildningen i 1 månad och kan göra den i din egen takt eller göra den flera gånger.

– Kursen tar runt 8 timmar beroende på förkunskaper och hur noggrant du vill lära dig. Riktigt kul och kursen har varit mycket uppskattad, säger hon.

Just nu så får våra följare 20% rabatt och betalar endast 399 kr (ord. pris 499 kr) för den digitala utbildningen Digwine.

Här kommer du till kursen: Vinkällan – DigWine

Använd rabattkoden: Enjoy20

Nedan har vi listat rekommenderade viner som du kan köpa hem i samband med kursen. Till sista avsnittet av kursen som handlar om Mat & Vin i kombination rekommenderar vi dig att införskaffa följande:

– Citron
– Marshmallows

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget