Öppna meny
,
28 januari, 2019

Världens bästa kockar klunkar S.Pellegrino!

Den 30 januari avgörs kock-VM, Bocuse d’Or, i Lyon. 24 kockar av yttersta världsklass gör upp om titeln. S.Pellegrino är självklart en del av spektaklet. S.Pellegrino har ett långsiktigt mål om att vara en självklar del av den globala gastronomin. Genom ett nära och målmedvetet arbete mot Chefs Community globalt är man idag världens mest kända naturliga mineralvatten.

Dela på Twitter Dela på Facebook

Den 30 januari avgörs kock-VM, Bocuse d’Or, i Lyon. 24 kockar av yttersta världsklass gör upp om titeln. S.Pellegrino är självklart en del av evenemanget som stolt partner till Bocuse d’Or.

Bocuse d’Or kan liknas vid vilket sportevenemang som helst där trumpeter, hejaklacksramsor och flaggor är helt naturliga inslag i detta inofficiella kock-VM. Den svenska delegationen består av President Henrik Nordström, Coach Tommy Myllymäki och den tävlande kocken Sebastian Gibrand, som via en fantastisk andraplats i Europafinalen i Turin säkrade Sverige en plats i den stora världsfinalen.

-Det har utan tvekan varit den mest intensiva perioden i mitt liv, säger Sebastian Gibrand inför för finalen i Lyon. Att laga mat på den här nivån i fem timmar är som att springa ett maraton och det kräver noggranna förberedelser såväl fysiskt som mentalt, poängterar Sebastian.

S.Pellegrino har ett långsiktigt mål om att vara en självklar del av den globala gastronomin. Genom ett nära och målmedvetet arbete mot Chefs Community globalt är man idag världens mest kända naturliga mineralvatten.

-S.Pellegrino är inte bara ett gott vatten, det är dessutom ett vatten som många kockar gärna dricker. Dess unika position inom gastronomi är självskriven, säger Thomas Holstein VD på Enjoy Wine & Spirits.

För ytterligare information om samarbetet eller om S.Pellegrino, kontakta gärna Thomas Holstein, VD på Enjoy Wine & Spirits.

P.S. Glöm inte följa Thomas Holstein & Co till Bocuse d’Or på Enjoys Instagramkonto

Är du ung och dessutom kock?

Den 4 februari öppnas anmälan för S.Pellegrino Young Chef 2020. En internationell tävling för unga kockar under 30 år.

 

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget