fbpx
Öppna meny
Sverige

Barrels and Drums Raspberry Mojito

Typ Ursprung Volym Alkoholhalt
Blanddryck 330 ml 4.5%
Fast sortiment
Barrels and Drums Raspberry Mojito 19,90kr
Köp här

Smakbeskrivning

Karaktär

Fruktig, söt smak med inslag av mynta, solmogna hallon och lime. Serveras väl kyld, gärna i ett glas med is.

Passar till

Cocktails/Drinkar
Fest
Midsommar
Sällskapsdryck
Student

Fakta

Årgång

NA

Sockerhalt

8.4 gram/100ml

Lagring

Gott att dricka nu. Vinner ej på lagring.

Artikelnummer

1114

Producent

Enjoy Wine & Spirits AB

Barrels and Drums Raspberry Mojito är en färdigblandad ekologisk drink. Smaken är fruktig, fräsch med härliga inslag av mynta, solmogna hallon och lime.
Hur ska den serveras?

Mojiton serveras bäst väl kyld, gärna i ett glas fyllt med is och den passar perfekt till festen, fredagsmyset eller balkongen. Rasberry Mojiton är den tredje varianten av uppskattade drinkar som lanseras från Barrels & Drums. Du hittar den i hyllan för cider och blanddrycker hos Systembolaget.

 

”Färdigblandade drinkar är något som är på stark frammarsch och många har återupptäckt bekvämligheten i att snabbt och enkelt kunna få fram en god drink. Ett perfekt alternativ på hemmaplan eller picknicken där möjligheterna oftast är något begränsade”

Hur uppkom Mojiton?

Mojito har gjort en spännande resa i historien till att bli en av de mest populära drinkarna. Ernest Hemingways berömda vattenhål,  La Bodeguita del Medio,  i Kubas huvudstad Havanna påstår sig vara födelseplatsen för världens första Mojito och dateras tillbaka till 1862. Huruvida detta är sant eller ej låter vi vara osagt men faktum kvarstår att Mojito är en av de mest ikoniska drinkarna som någonsin skapats och dess popularitet kvarstår. Twisterna på den tidlösa klassikern i barer runt om i världen har i det närmaste varit oändliga. En av de mest populära varianterna innehåller hallon och det är spännande att Barrels & Drums nu erbjuder en färdigblandad variant med smak av solmogna hallon till svenska konsumenter.

 

 

Barrels and Drums Raspberry Mojito 19,90kr
Köp här
Produktblad

Barrels and Drums Raspberry Mojito

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!