Affärsområden

Vi har tre huvudsakliga affärsområden

Systembolaget
Systembolaget är vår största enskilda kund och vår naturliga distributionskanal i Sverige. Vi har ända sedan importmonopolet föll 1995 arbetat med ett långsiktigt fokus på att vara en aktiv leverantör. Systembolaget är också en viktig partner till oss i hållbarhetsfrågor där vi ser en fantastisk möjlighet att tillsammans bidra till en bättre värld.

HoReCa
HoReCa är en förkortning för hotell, restaurang och catering. Vi har 20 års erfarenhet av att leverera vin till Sveriges krogar. Fokus ligger på kvalitetsdrycker från hållbara producenter med hjärtat på rätt ställe.

Vi anser att produktkunskap, kompetent personal, ständig närvaro och en hög servicegrad är framgångsfaktorer. Vi värdesätter personliga relationer med våra kunder, något vi ständigt strävar efter genom ett seriöst, målmedvetet och långsiktigt arbetssätt.

Vi når HoReCa-marknaden via leveranser från vårt eget lager och samarbetar med alla de stora restauranggrossisterna.

Kontakta gärna någon av våra dryckesspecialister så berättar de mer.

Export
Vi har ett eget exportben som hanterar NTR (Nordic Travel Retail) och vår exportverksamhet av egna varumärken, däribland Thr3 Monkeys. Genom att aktivt arbeta på Sveriges utökade marknad (NTR) erbjuder vi våra producenter en helhetslösning för den svenska marknaden.

 

Real World Wines heter den del av vår exportverksamhet som hanterar egna varumärken utanför Sverige och NTR. Genom att exportera våra egna varumärken på nya spännande marknader lär vi oss hur vi blir en bättre vinimportör för alla de vinproducenter som vi representerar.

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!