Öppna meny

Affärsområden

På Enjoy Wine and Spirits AB har vi har tre huvudsakliga affärsområden  

Systembolaget
Systembolaget är vår största enskilda kund och vår naturliga distributionskanal i Sverige. Vi har ända sedan importmonopolet föll 1995 arbetat med ett långsiktigt fokus på att vara en aktiv leverantör. Systembolaget är också en viktig partner till oss i hållbarhetsfrågor där vi ser en fantastisk möjlighet att tillsammans bidra till en bättre värld.

On-Trade
Vi har 20 års erfarenhet av att leverera vin till Sveriges krogar. Fokus ligger på kvalitetsdrycker från hållbara producenter med hjärtat på rätt ställe.

Vi anser att produktkunskap, kompetent personal, ständig närvaro och en hög servicegrad är framgångsfaktorer. Vi värdesätter personliga relationer med våra kunder, något vi ständigt strävar efter genom ett seriöst, målmedvetet och långsiktigt arbetssätt.

Vi når On-trade-marknaden via leveranser från vårt eget lager och samarbetar med alla de stora restauranggrossisterna.

Kontakta gärna någon av våra dryckesspecialister så berättar de mer.

Export
Vi har ett eget exportben som hanterar NTR (Nordic Travel Retail) och vår exportverksamhet av egna varumärken, däribland Thr3 Monkeys. Genom att aktivt arbeta på Sveriges utökade marknad (NTR) erbjuder vi våra producenter en helhetslösning för den svenska marknaden.

 

Real World Wines heter den del av vår exportverksamhet som hanterar egna varumärken utanför Sverige och NTR. Genom att exportera våra egna varumärken på nya spännande marknader lär vi oss hur vi blir en bättre vinimportör för alla de vinproducenter som vi representerar.

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget