Jobb och anställning

Vill du bli en av oss?

Vi som arbetar på Enjoy Wine & Spirits har ett engagemang och en drivkraft att utveckla företaget och oss själva.

Vi erbjuder en familjär, öppen och lärande företagskultur där du får bidra till, och vara en del av, familjen Di Lucas företagshistoria. Som en del av Gruppo Di Luca erbjuder vi en spännande arbetsplats med många möjligheter till utveckling och utmaning.

Vi jobbar enligt oss själva i världens roligaste bransch. Att marknadsföra och sälja livets goda är det många hos oss brinner för. Därför är det extra viktigt för oss att leva enligt våra högt satta värderingar som speglar såväl passionen som ansvaret för våra produkter och dess verkan.

Innovation, Passion och Ansvar är våra ledord som ska genomsyra hela vår affär. Därför är frågor kring hållbarhet och ansvarstagande viktiga, vilket har gjort att vi även har ett omfattande hållbarhetsarbete; Bottled With Care

Är du intresserad av att jobba hos oss och vill bidra till vår framgång är det bästa att följa oss på LinkedIn, där vi annonserar lediga tjänster.

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!