fbpx
Öppna meny

Alfons Walcher

Familjen Walchers historia sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Med stolthet har man fört vidare hantverket för tillverkning av spritprodukter och destillering mellan generationerna. I största möjliga mån använder man lokala råvaror och företrädesvis ekologiska.

Italien

Destillatörer med hållbarhet som ledstjärna

Familjen Walchers historia sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Med stolthet har man fört vidare hantverket för tillverkning av spritprodukter och destillering mellan generationerna. Men det var först under den senare halvan av 60-talet som tillverkningen kommersialiserades av den nuvarande Alfons Walcher. År 2003 moderniserades bränneriet av sönerna Theodor och Mattias Walcher där resultatet blev ett resurssnålt och miljövänligt destilleri som går i linje med deras filosofi. I största möjliga mån använder man lokala råvaror, gärna ekologiska och den totala produktionen uppgår till ca 700,000 flaskor per år.

Ring och beställ viner från Alfons Walcher

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!