Recept
Tagliata på hjort- eller oxfilé med grön polentakaka och svamp
Gå Italien hela vägen. En lyxigare rätt med hjort- eller oxfilé som matchas med Kungen av vin, en klassisk Barolo.
Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.
Orecchiette med svamp, pancetta, gröna bönor och hasselnötsströssel
En italiensk pastarätt som passar bra till ett vin på druvan Nebbiolo.
Receptet är framtaget tillsammans med Johanna Westman, Mosebacke matstudio.
Portobello-pizza med chèvre, pesto, ruccola och körsbärstomater
Grilla vegetariskt i sommar. Portobello, kallas även kastanjechampinjon, och är perfekt att grilla. Kombinera enligt nedan och du har en vinnande kombination och smakupplevelse.
Kycklingspett med bönratatouille och mozzarella
Grillsäsong! Släng ett par örtmarinerade kycklingspett på grillen och servera med ratatouille och mozzarella.
Mezze Maniche med bolognese av högrev
En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.