Portobello-pizza med chèvre, pesto, ruccola och körsbärstomater
Grilla vegetariskt i sommar. Portobello, kallas även kastanjechampinjon, och är perfekt att grilla. Kombinera enligt nedan och du har en vinnande kombination och smakupplevelse.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Portabello-pizza
- 4-6 st portobellosvampar
- 2 msk olivolja
- 100 g chèvre
- 125 g mozzarella
- 5 g ruccola
- 12-15 halverade körsbärstomater
- Pesto
- 3 dl hackad färsk basilika
- 1 st pressad vitlöksklyfta
- 2 msk rostade pinjenötter
- 1/2 dl olivolja
- 1 dl riven parmesanost
- salt
- peppar
Skriv en kommentar till "Portobello-pizza med chèvre, pesto, ruccola och körsbärstomater"
Visa kommentarer Dölj kommentarer