Färsk bönsallad med körsbärstomater och sardelldressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 500 g färska bönor t.exvaxbönor och haricot vert
  • 3 st finhackade schalottenlökar
  • 250 g körsbärstomater
  • 4 st finhackade sardellfiléer
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 1 pressad citron
  • 1 dl olivolja
  • salt
  • nymald svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka bönorna i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.

Häll av vattnet och kyl bönorna i isvatten.

Blanda bönorna med körsbärstomaterna och schalottenlöken.

Blanda ihop en dressing av de övriga ingredienserna och slå den över bönsalladen, smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se