Färsk bönsallad med körsbärstomater och sardelldressing

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 500 g färska bönor t.exvaxbönor och haricot vert
  • 3 st finhackade schalottenlökar
  • 250 g körsbärstomater
  • 4 st finhackade sardellfiléer
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 1 pressad citron
  • 1 dl olivolja
  • salt
  • nymald svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka bönorna i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.

Häll av vattnet och kyl bönorna i isvatten.

Blanda bönorna med körsbärstomaterna och schalottenlöken.

Blanda ihop en dressing av de övriga ingredienserna och slå den över bönsalladen, smaka av med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!