Mezze Maniche med bolognese av högrev
En äkta bolognese ska koka länge och gärna göras på högrev och plommontomat. Låt det koka länge, köttet ska bli riktigt mört och falla isär.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Mezze Maniche med bolognese av högrev
- 1 paket Zeta Mezze Maniche Casa Di Luca (400 gram)
- 300 gram högrev tärnad
- 3 msk olivolja
- 1 liten gul lök (finhackad)
- 2 st vitlöksklyftor (tunt skivade)
- 1 burk plommontomater (400 gram)
- 1 dl matlagningsvin (vin)
- vitt vin
- 2 dl vatten
- 1 st köttbuljongtärning
- några kvistar timjan
- salt
- svartpeppar
- lite persilja (hackad)
- parmesan (till servering)
Skriv en kommentar till "Mezze Maniche med bolognese av högrev"
Visa kommentarer Dölj kommentarer