Helrostad rotselleri med valnöts- och ädelostsås och rosésallad
-
tillaga i ugn
Med våra enkla, inspirerande och vegetariska recept kan du servera mousserande vin genom hela middagen.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Helrostad rotselleri
- 2 st rotselleri
- 100 g smör
- Valnöts- och ädelostsås
- 100 g valnötter (varav 40 g till granering)
- 70 g ädelost
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk honung
- 2 msk vatten
- 1 msk hackad gräslök
- 1 nypa salt och peppar
- Rosésallad
- 1 st rosésallad
- 1 tsk rödvin eller vinäger
- 1 msk olivolja
Skriv en kommentar till "Helrostad rotselleri med valnöts- och ädelostsås och rosésallad"
Visa kommentarer Dölj kommentarer