Gorgonzolagratinerade havskräftor

  • Tillagning
  • Gratinera kräftorna

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 12 st råa havskräftor
  • 200 g gorgonzolaost
  • 100 g smör
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 dl hackad persilja
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Dela havskräftorna, och ta ur mage och tarm.

Lägg dem i en ugnsfast form med snittytan uppåt. Blanda ihop ingredienserna till gorgonzolasmöret och bred ut det över havskräftorna.

Gratinera kräftorna i ugnen, 200°C, ca 10 minuter.

Servera dem varma med nybakat bröd.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!