Gorgonzolagratinerade havskräftor

  • Tillagning
  • Gratinera kräftorna

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 12 st råa havskräftor
  • 200 g gorgonzolaost
  • 100 g smör
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1/2 dl hackad persilja
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Dela havskräftorna, och ta ur mage och tarm.

Lägg dem i en ugnsfast form med snittytan uppåt. Blanda ihop ingredienserna till gorgonzolasmöret och bred ut det över havskräftorna.

Gratinera kräftorna i ugnen, 200°C, ca 10 minuter.

Servera dem varma med nybakat bröd.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer