Vildsvinsgryta med svamp
En smakrik gryta på vildsvin. Perfekt till hösten!
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- 800 g vildsvinskarré eller grytbitar av vildsvin
- 1 st gul lök
- 2 st morötter
- 1 st vitlöksklyfta
- 3-4 st kvistar färsk timjan
- 1 msk tomatpuré
- 3-4 st persiljekvistar
- 1 msk koncentrerad ox- eller kalvfond
- 3 dl rött vin
- 3 dl vatten
- 10 g/ 2 nävar torkade trattkantareller/färska trattkantareller och trumpetsvamp
- 1 dl grädde (40%)
- smör
- rapsolja
- 1 1/2 msk majsstärkelse + 3 msk vatten
- 1 msk kinesisk soja
Skriv en kommentar till "Vildsvinsgryta med svamp"
Visa kommentarer Dölj kommentarer