fbpx
Öppna meny

Pasta Tagliatelle Mezzanelle med vit och grön sparris

Säsongen för sparris är här, alltså kring maj månad. Då passar detta recept på citron- och persiljedoftande pasta med vit och grön sparris perfekt..

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 500 g Zeta Casa Di Luca Tagliatelle Mezzanelle
  • 250 g skalad vit sparris
  • 250 g skalad grön sparris
  • 1 dl vatten
  • 2 msk smör
  • 3 msk bladpersilja
  • 1 dl riven parmesan
  • 3 msk Zeta Olivolja Citron
  • salt
  • peppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen.

Skär sparrisarna i tunna strimlor på längden. Tips! Använd potatisskalare.

Koka den vita sparrisen i vatten och smör ett par minuter.

Gör samma sak med den gröna sparrisen, men bara i en minut.

Vänd ner all sparris, bladpersilja och parmesan i den nykokta pastan.

Smaksätt med citronolivolja, salt och peppar.

Servera!

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Pasta Tagliatelle Mezzanelle med vit och grön sparris"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv en kommentar

Du skickas nu vidare till Systembolaget!

På Systembolaget kan du lägga din beställning och få information om lagersaldo i din butik.

Välkommen tillbaka till oss på Enjoy Wine & Spirits!

Köp på Systembolaget