Wienerschnitzel med österrikisk potatissallad
Välj själv om du vill göra din wienerschnitzel på kalv, fläsk eller kalkon. Oavsett kommer arbetsinsatsen att löna sig när du smakar njuter av dina nyfriterade schnitzlar.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Wienerschnitzel
- 4 st kalv-, fläsk- eller kalkonschnitzlar (150-180 g styck)
- 2 st ägg
- ca 100 g finmalt vetemjöl
- ca 100 g ströbröd (även panko fungerar)
- salt
- peppar
- smör
- citronklyftor till garnering
- Österrikisk potatissallad
- 500 g potatis
- 1 msk vinäger
- 0,5 tsk senap
- 3 msk olivolja
- 1 st rödlök
- hackad persilja
Skriv en kommentar till "Wienerschnitzel med österrikisk potatissallad"
Visa kommentarer Dölj kommentarer