Sörmländsk vildsvinsburgare
Jonas Cramby gör vildsvinsburgare i Sörmland.
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- BBQ-boarburger med knallröd slaw
- 1 kg karré av vildsvin
- 1 liter vatten
- 1 dl salt
- rökspån av äpple
- aliminiumfolie
- 2 dl äppeljuice
- 8 skivor griskind
- 4 st hamburgerbröd av bästa sort
- grovkorning dijonsenap
- majonäs
- Knallröd slaw
- ½ huvud rödkål
- 1 st silverlök
- ¼ rotselleri
- 2 st morötter
- 1 dl ättiksprit 12%
- 1 msk äppelcidervinäger
- ½ tsk fänkålsfrön
- ½ msk kumminfrön
- 2 msk farinsocker
- 2 tsk salt
- Sparrissallad
- 4 paket färsk grön sparris
- 1 knippe rädisor
- 150 gram vildsvinsbacon hel bit
- 150 gram pecorino
- 1 dl hasselnötter
- hasselnötsolja
- citron
- salt
- peppar
Skriv en kommentar till "Sörmländsk vildsvinsburgare"
Visa kommentarer Dölj kommentarer