Fiskburgare med ärtstomp och lyxiga campingchips
Ingredienser
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
- Jonas Crambys fiskburgare
- 600 gram röding, regnbåge eller lax
- 4 st hamburgerbröd av bästa sort
- 1 st ägg
- 1 dl vetemjöl
- 2 tsk rökt paprikapulver
- 2 tsk spiskummin
- 1 dl panko
- 1 tsk silverlök
- 500 gram frysta ärtor
- 50 gram smör
- 0,5 spetspaprika
- 4 msk majonäs
- 4 tsk dijonsenap
- maltvinäger
- frityrolja
- salt
- peppar
- Lyxiga campingchips
- 1 st påse valfria lättsaltade potatischips
- 2,5 dl créme fraiche
- 2,5 dl löjrom
- 1 knippe gräslök
Skriv en kommentar till "Fiskburgare med ärtstomp och lyxiga campingchips"
Visa kommentarer Dölj kommentarer