Parmaskinka, fylld med citron- och rucolacrème

  • Tillagning

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 skivor parmaskinka
  • 250 g ricottaost
  • 75g ruccolasallad
  • 1 citron
  • salt
  • nymalen svartpeppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Lägg rucolasalladen med ricottaosten i en matberedare och mixa till en slät massa.

Blanda i rivet skal från en citron och smaksätt crèmen med några droppar pressad citron, salt och nymald svartpeppar.

Fördela ostcrèmen och den resterande rucolasalladen på skinkskivorna och rulla ihop dem.

Servera skinkrullarna med lite god olivolja och några droppar balsamicovinäger.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se