Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g kokt färskpotatis
  • 300 g blandade löksorter rödlök, knipplök, vitlök
  • 8 st knippmorötter
  • 2 st kokta majskolvar
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk gourmetsalt
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Koka morötterna ett par minuter i lättsaltat vatten.

Skala och skär rödlökarna i fyra delar.

Använd den vita delen på knipplökarna och dela vitlöken i klyftor men behåll skalet på.

Skär majskolvarna i fyra delar var.

Riv av ett långt ark med aluminiumfolie och vik det på mitten.

Gör antingen ett stort eller två mindre grönsakspaket, beroende på hur stor grill som används.

Placera grönsakerna i mitten på foliearket, ringla över olivoljan och strö över gourmetsaltet.

Vik ihop foliearket till ett paket och tillslut kanterna genom att vika in dem mot grönsakerna.

Lägg paketet på grillgallret och låt grönsakerna bakas på grillen i ca 15 minuter, skaka på paketet då och då så att inte de nedersta grönsakerna bränns.

De grillade grönsakerna serveras med fördel till grillat kött med kryddsmör.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På denna webbplats jobbar vi med cookies för att förbättra din surfupplevelse. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR. Läs mer

Alsnögatan 11, 116 41 Stockholm

Tel: 08-556 947 00

E-post: info@enjoywine.se