Rostad spetskål med kaviargrädde, körvel och inlagd rödlök

  • tillagningstid
Med våra enkla, inspirerande och vegetariska recept kan du servera mousserande vin genom hela middagen.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Rostad spetskål
  • 800 g spetskål (dela i fyra bitar)
  • 1 msk smör
  • 1 msk olja
  • Inlagd rödlök
  • 1 st rödlök
  • 1 msk socker
  • Grädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk senapsfrön
  • För garnering
  • 1 burk tångkaviar
  • 1 kruka körvel
  • salt och peppar
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 180 grader.

Blanda lök och socker och ställ åt sidan.

Blanda crème fraiche och senapsfrön.

Stek spetskålen i smör och olja på medeltemperatur, 4 minuter på vardera sida.

Ställ in stekpannan med spetskål i ugnen i 10 minuter.

Servera spetskålen med senapsgrädden och

strö över tångkaviar, rödlök och körvel.

Salta och peppra efter smak.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Rostad spetskål med kaviargrädde, körvel och inlagd rödlök"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv en kommentar

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den. När du bekräftar att du är 25 år eller äldre godkänner du också att webbplatsen använder cookies. Välkommen!