fbpx
Öppna meny

Zabaionegratinerade färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 5 äggulor
  • 2 dl socker
  • 14 cl marsalavin
  • Färska bär ex hallon, jordgubbar, vinbär, björnbär
Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Blanda ingredienserna till zabaionesåsen i en rostfri bunke.

Placera bunken i en kastrull med sjudande vatten och vispa kraftigt tills såsen tjocknar och blir krämig.

Ta av såsen från värmen och fortsätt vispa tills den svalnar något.

Arrangera de färska bären i fyra formar eller djupa tallrikar som tål ugnsvärme.

Fördela såsen över bären och gratinera dem i ugnen under grillelementet.

Stäng

Inköpslista

Stäng

På den här webbplatsen förekommer information om och marknadsföring av alkoholhaltiga drycker. Du måste ha fyllt 25 år för att besöka den.

Välkommen!